Thrillerului SF „Color Out of Space”, cu Nicolas Cage în rol principal, va avea premiera în cinematografe la începutul anului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul film despre o invazie a extratereştrilor este regizat de Richard Stanley după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Scarlett Aramis, adaptare a povestirii omonime a lui Howard Phillips Lovecraft.

După ce un meteorit cade în grădina fermei lor, Nathan Gardner şi familia lui se văd nevoiţi să se lupte cu un organism extraterestru care le infectează minţile şi trupurile, transformându-le viaţa tihnită într-un coşmar.

Din distribuţie mai fac parte Joely Richardson, Madeleine Arthur, Brendan Meyer, Julian Hilliard, Elliot Knight, Josh C. Waller, Q’orianka Kilcher şi Tommy Chong.

„Color Out of Space” va fi lansat în cinematografe pe 24 ianuarie 2020.

Cel mai recent film cu Nicolas Cage -  premiat cu Oscar pentru rolul din „Leaving Las Vegas” şi nominalizat pentru interpretarea din „Adaptation” - este lungmetrajul de acţiune „Primal”, care a fost lansat pe 8 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.