Thrillerul „Glass”, cu James McAvoy, Bruce Willis şi Samuel L. Jackson în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, într-un weekend în care două lungmetraje au debutat între primele zece poziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În a doilea weekend de la premieră, filmul regizat de M. Night Shyamalan a generat încasări de 19 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

„Glass” spune povestea lui David Dunn (Willis) care se foloseşte de abilităţile supranaturale pentru a da de urma lui Kevin Wendell Crumb (McAvoy), care are 24 de personalităţi.

Pe locurile al doilea şi al treilea s-au menţinut „The Upside”, cu Kevin Hart, Bryan Cranston şi Nicole Kidman, respectiv „Aquaman”, cu încasări de 12,2 milioane de dolari şi 7,35 de milioane de dolari.

Filmul de aventuri „The Kid Who Would be King” a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 7,25 de milioane de dolari, iar animaţia „Spider-Man: Into The Spider-Verse” s-a menţinut pe locul al cincilea, după al şaptelea weekend de la premieră, cu încasări de 6,1 milioane de dolari.

Drama biografică „Green Book”, regizată de Peter Farrelly, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali în distribuţie, a urcat opt locuri în clasament, până pe şase. Filmul, unul dintre favoritele la Oscar, a generat - în al 11-lea weekend de la premieră - încasări de 5,4 milioane de dolari.

Filmul de aventuri „A Dog's Way Home”, regizat de Charles Martin Smith, a coborât un loc, până pe şapte, în al treilea weekend de la premieră, cu încasări de 5,2 milioane de dolari.

Drama „Serenity”, cu Matthew McConaughey, Anne Hathaway şi Diane Lane în distribuţie, a debutat pe poziţia a opta în topul nord-american, cu încasări de 4,8 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF „Escape Room”, regizat de Adam Robitel, a coborât două locuri, până pe nouă. În al patrulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 4,2 milioane de dolari.

Animaţia „Dragon Ball Super: Broly” s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre şase poziţii, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 3,6 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.