„Threads”, pe care Sheryl Crow l-a anunţat ca fiind ultimul ei album de studio, va fi lansat pe 30 august şi cuprinde 16 colaborări cu artişti ca Eric Clapton şi Sting.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul, al 11-lea al cântăreţei, include „Redemption Day” feat. Johnny Cash, „Live Wire” feat. Bonnie Raitt şi Mavis Staples şi „Prove You Wrong” feat. Stevie Nicks şi Maren Morris, care au fost lansate în urmă cu o săptămână.

Chris Stapleton, St. Vincent, Keith Richards, Willie Nelson, Joe Walsh şi Emmylou Harris sunt alţi artişti cu care ea a cântat.

Artista a spus că şi-a dorit să realizeze acest album cu oameni care au inspirat-o să îşi dorească să fie o mare compozitoare şi producătoare.

„Este o celebrare a lor şi un tribut adus lor”, a transmis ea într-un comunicat, citat de Billboard. 

Despre colaborările cu artiştii mai tineri, ea a spus că îi consideră demni de a prelua ştafeta pentru a „continua, mulţi ani de acum, să lumineze drumul pentru omenire cu poveştile şi cântecele lor”.

Cel mai recent disc semnat de Crow, „Be Myself”, a fost lansat în 2017.

Sheryl Suzanne Crow, născută pe 11 februarie 1962, în Missouri, este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă. Muzica ei este un mix de pop, rock, country şi blues. A colaborat cu nume importante precum Eric Clapton, Emmylou Harris, The Rolling Stones, Jerry Lee Lewis, Stevie Nicks, Michael Jackson, Steve Earle, Prince şi Bob Dylan. Albumele ei au fost vândute în peste 50 de milioane de copii la nivel global. Între cele mai cunoscute piese ale sale se numără „All I Wanna Do", „If It Makes You Happy" şi „My Favorite Mistake”. În cariera ei de peste trei decenii, artista a primit 9 premii Grammy din 32 de nominalizări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.