Producătorii Jason Shuman („Rebel in the Rye”, „Lone Survivor”) şi Zachary Green au iniţiat proiectul „The Launch”, o competiţie în valoare de 1 milion de dolari, care are ca scop descoperirea unei noi generaţii de scenarişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Opt finalişti vor primi câte 100.000 de dolari - granturi de studiu -, iar scenariul câştigător va fi produs ca lungmetraj cu un buget de cel puţin 1 milion de dolari, potrivit The Hollywood Reporter.

Competiţia este deschisă studenţilor din întreaga lume, care învaţă la o universitate sau un colegiu acreditat.

Înscrierile în acest proegram vor începe pe 1 martie şi pot fi făcute până pe 31 mai, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în luna august.

Producătorii spun că sunt în căutarea de „scenarii cu poveşti esenţiale, voci originale şi emoţii oneste”. Ele se pot încadra oricărui gen.

Din juriul care va analiza textele fac parte, între alţii, directorul de casting Barbara Fiorentino, scenaristul Eduardo Cisneros, agentul Chris Ridenhour şi actriţa Caitlin Mehner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.