Drama „The Goldfinch: Iluzia Libertăţii”, cu Nicole Kidman în rol principal, va rula din 13 septembrie în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de John Crowley, filmul este o ecranizare a romanului omonim scris de Donna Tartt, premiat cu Pulitzer şi medalia de excelenţă „Andrew Carnegie” pentru ficţiune.

Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a murit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieţii lui şi l-a trimis pe un drum încărcat cu durere şi vinovăţie, redescoperire, căinţă şi chiar iubire. Prin toate acestea, de-a lungul anilor, după ce a fost adoptat de o familie înstărită, el a păstrat o singură piesă din acea zi - un tablou cu o pasăre mică legată de colivia ei. „Sticletele”.

Din distribuţie mai fac parte Finn Wolfhard, Ashleigh Cummings, Sarah Paulson, Ansel Elgort şi Luke Wilson.

Drama, producţie Warner Bros. Pictures şi Amazon Studios, va fi distribuită în România de Vertical Entertainment.

Compania de distribuţie a anunţat pentru aceeaşi zi şi lansarea în cinematografe a animaţiei „O belea de căţel/ Trouble” (WV Enterprises), în varianta dublată în limba română.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.