Filmul "The Batman" ar putea fi realizat de Matt Reeves, cel care a semnat şi "Planeta maimuţelor", după ce săptămâna trecută Ben Affleck a anunţat că renunţă la regia producţiei, potrivit Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Matt Reeves şi-a atras simpatia în branşă după ce a semnat regia filmelor "Planeta maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes" şi urmarea "Planeta maimuţelor:Războiul/ War for the Planet of the Apes". Acum se află în discuţii să-l înlocuiască pe Ben Affleck în spatele camerei la "The Batman". 

"A juca acest rol cere multă concentrare, pasiune şi cea mai bună interpretare pe care o pot oferi", a spus într-un comunicat Ben Affleck, care va avea rolul principal în film. "E limpede că nu le pot face pe ambele în acelaşi timp conform cerinţelor. Împreună cu managerii am decis să găsim un partener regizor care să colaboreze cu mine la acest mare proiect", a adăugat Affleck, care rămâne producător. 

Managerii de la Warner Bros au în vedere şi alţi regizori, printre care Ridley Scott şi Fede Alvarez. 

Filmările la ”The Batman”, un lungmetraj independent desprins din franciza ”Batman”, ar urma să înceapă în vara acestui an. Scenariul peliculei a fost scris de Ben Affleck şi Geoff Johns.

Ben Affleck a interpretat deja rolul Batman într-un lungmetraj din 2016, intitulat ”Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Filmul a generat încasări de 873,2 milioane de dolari pe plan mondial.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.