Susan Sarandon l-a criticat în termeni duri pe cineastul Woody Allen, duminică, la Festivalul de Film de la Cannes 2016, declarând că nu are ”nimic bun de spus” despre cineast şi că este convinsă de faptul că regizorul american ”a agresat sexual un copil”, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa americană, cunoscută pentru francheţea declaraţiilor sale, a ţinut un discurs la evenimentul Women in Motion, organizat, duminică, pe Croazetă, şi a făcut o declaraţie tranşantă la adresa cineastului Woody Allen, la doar câteva zile după ce Ronan Farrow, fiul regizorului Woody Allen cu actriţa Mia Farrow, a criticat vedetele de la Hollywood care continuă să lucreze cu tatăl său, în pofida declaraţiilor familiei Farrow, care afirmă că regizorul a molestat-o sexual pe fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, în copilăria acesteia. 

Cel mai recent film regizat de Woody Allen, intitulat ”Cafe Society”, a deschis Festivalul de la Cannes 2016, iar regizorul american a fost însoţit pe covorul ruşu de staruri de la Hollywood, precum Kristen Stewart şi Blake Lively, la premiera peliculei.

Susan Sarandon nu a fost deloc încântată de sprijinul de care se bucură Wood Allen. ”Cred că el (Woody Allen, n.r.) a agresat sexual un copil şi nu mi se pare că acest fapt ar fi în regulă. Nu am nimic bun de spus despre el”, a declarat actriţa americană.

Într-un editorial publicat pe site-ul revistei americane The Hollywood Reporter, săptămâna trecută, Ronan Farrow le-a criticat pe starurile de cinema care au acceptat să joace în cel mai recent film al tatălui său, considerând că actorii de la Hollywood ar fi trebuit ”să îi întoarcă spatele” lui Woody Allen, după ce mama lui, Mia Farrow, l-a acuzat în mod public pe Allen că ar fi agresat-o sexual pe Dylan Farrow.

”El are încredere în faptul că presa nu îi va pune acele întrebări incomode. «Nu este timpul potrivit», «nu este locul potrivit», «cazul nu s-a încheiat încă»... Acest tip de tăcere nu este doar greşit. Este periculos. El transmite un mesaj victimelor, făcându-le să creadă că nu merită chinul prin care vor trece dacă decid să facă dezvăluiri publice. Acest tip de tăcere transmite un mesaj despre cum suntem noi ca societate, despre lucrurile pe care le trecem cu vederea, pe care le ignorăm, despre ceea ce contează şi ceea ce nu contează”, a scris Ronan Farrow în acel editorial.

”Actorii, inclusiv unii pe care eu îi admir foarte mult, continuă să stea la coadă pentru a juca în filmele lui. Sora mea este afectată de fiecare dată când unul dintre eroii ei, precum Louis C.K, sau o vedetă de vârsta ei, precum Miley Cyrus, lucrează cu Woody Allen”, a adăugat Ronan Farrow. 

Woody Allen nu a fost niciodată pus sub acuzare şi şi-a susţinut întotdeauna nevinovăţia, însă Ronan Farrow este convis că sora lui Dylan nu a minţit atunci când a dezvăluit în mod public experienţa îngrozitoare prin care a trecut în copilărie.

Dylan Farrow a declarat că a fost agresată sexual de Wood Allen atunci când ea avea vârsta de 7 ani. Regizorul american a negat această acuzaţie. 

Woody Allen a fost căsătorit cu Harlene Susan Rosen în perioada 1956 - 1962 şi cu Louise Lasser în perioada 1966 - 1970. Apoi, cineastul american a avut relaţii cu actriţa Diane Keaton, între anii 1970 şi 1971, şi cu actriţa Mia Farrow, în perioada 1980 - 1992.

Celebrul cuplu Mia Farrow - Woody Allen s-a despărţit după o relaţie de 12 ani, în urma unor acuzaţii de abuzuri sexuale comise asupra copiilor adoptaţi de Mia Farrow, însă regizorul nu a fost niciodată condamnat pentru acele presupuse abuzuri. În 1997, Woody Allen s-a căsătorit cu Soon-Yo Previn, una dintre fiicele adoptive ale actriţei Mia Farrow. 

Susan Abigail Sarandon, născută pe 4 octombrie 1946, este o celebră actriţă americană, cunoscută pe plan internaţional şi pentru activismul ei social şi politic. Vedeta americană a câştigat premiul Oscar în 1996 pentru rolul principal interpretat în filmul ”Culoarul morţii/ Dead Man Walking” şi a fost nominalizată de alte patru ori la premiile Academiei de film americane pentru evoluţiile sale din lungmetrajele ”Atlantic City” (1980), ”Thelma şi Louise/ Thelma and Louise” (1991), ”Lorenzo/ Lorenzo's Oil” (1992) şi ”Clientul/ The Client” (1994). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.