Supergrupul Audioslave, rapperul Vic Mensa, interpretul Jackson Browne şi actorul Jack Black vor participa la ”Anti-Inaugural Ball” găzduit vineri de Prophets of Rage, la Teragram Ballroom din Los Angeles, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest eveniment va marca şi reunirea trupei Audioslave - formată din Chris Cornell, Tom Morello, Tim Commerford şi Brad Wilk - după 11 ani.

Jack Black şi Los Angeles Freedom Choir vor participa, de asemenea, la evenimentul care va fi transmis live pe pagina de Facebook a Prophets of Rage.

Prophets of Rage este format din foşti membri ai grupului Rage Against The Machine, Tom Morello, Tim Commerford şi Brad Wilk, cărora li s-au alăturat Chuck D şi DJ Lord (Public Enemy) şi  B-Real (Cypress Hill).

”Balul anti-inaugurare este o sărbătoare a rezistenţei. Rezistanţa faţă de rasism. Rezistenţa faţă de sexism. Rezistenţa faţă de homofobie. Rezistenţa faţă de intimidare. Rezistenţa faţă de distrugerea mediului. Rezistenţa faţă de fascism. Rezistenţa faţă de Donald Trump”, a transmis Morello într-un comunicat.

Ideea organizatorilor este de a crea ”zone fără Trump” peste tot în ţară. ”Preşedinţii răi duc la muzică bună. Alăturaţi-vă nouă în încercarea de a lupta împreună pentru apărarea drepturilor, ţării şi planetei noastre”.

Concertul de vineri marchează a 20-a aniversare a concertului Radio Free Los Angeles susţinut de Rage Against The Machine, care a coincis cu învestirealui Bill Clinton.

Biletele pentru ”Anti-Inaugural Ball” au fost epuizate în mai puţin de 24 de ore. O parte din venituri vor merge la fundaţia RAINN (Rape, Abuse & Incest National Network).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.