Filmul „The Miseducation of Cameron Post”, regizat de Desiree Akhavan, a câştigat marele premiu al juriului la Festivalului de la Sundance.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea lungmetrajului cu Chloe Grace Moreetz în rol principal are loc într-un centru de terapie pentru conversie a homosexualilor, potrivit The Hollywood Reporter.

La categoria documentar, juriul a ales „Kailish”, regizat de Derek Doneen. Filmul este un portret al lui Kailish Satyarthi, care a condus o campanie pentru a pune capăt sclaviei copiilor.

Premiul publicului pentru lungmetraj a revenit filmului „Burden”, de Andrew Heckler, cu Garrett Hedlund în rol principal, iar la categoria documentar, peliculei „The Sentence”, de Rudy Valdez. Regizorul trece în revistă cazul surorii lui, care a primit 15 ani de închisoare pentru o crimă cu care a avut tangenţial legătură.

Jason Mantzoukas a prezentat gala de decernare a premiilor, care a avut loc sâmbătă seară, la Basin Recreation Field House din Park City, Utah.

Juriul pentru secţiunea lungmetraj de ficţiune a fost format din actorii Octavia Spencer, Jada Pinkett Smith şi Michael Stuhlbarg, regizorul Joe Swanberg şi directorul de imagine Rachel Morrison.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.