Stevie Nicks, solista trupei Fleetwood Mac, care avea programate anul acesta doar cinci concerte, a decis să le anuleze, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt vremuri provocatoare cu decizii provocatoare care trebuie luate", a scris Nicks. "Vreau ca toată lumea să fie în siguranţă şi sănătoasă iar problemele cauzate de Covid ar trebui să ne privească pe toţi. Deşi vaccinată, la vârsta mea, sunt extrem de precaută şi din acest motiv am decis să renunţ la cele cinci show-uri pe care le aveam planificate în 2021". 

"Deoarece cântatul a reprezentat toată viaţa mea, scopul meu principal este să mă menţin sănătoasă ca să pot continua să cânt şi în următoarea decadă sau mai mult", a mai spus ea. "Sunt tristă şi ştiu că fanii vor fi dezamăgiţi, dar privim către un 2022 mai luminos". 

Nicks, 73 de ani, urma să cânte la Jazz Aspen Festival în Colorado şi la BottleRock Napa Valley în wekendul Labor Day (3-5 septembrie), în ambele weekend-uri la Austin City Limits Music Festival (1-3 octombrie şi 8-10 octombrie), precum şi la New Orleans Jazz şi Heritage Festival (8-17 octombrie).

Stevie Nicks a lansat un nou cântec anul trecut, înaintea alegerilor prezidenţiale, "Show Them the Way", cu Dave Grohl la tobe şi Greg Kurstin producător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.