Cineastul Steven Spielberg a lansat un program cinematografic al American Film Institute şi a ales pentru debutul acestuia lungmetrajul „Vrăjitorul din Oz”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

American Film Institute a anunţat lansarea AFI Movie Club cu scopul a încuraja distanţarea socială. Spielberg a selectat „Vrăjitorul din Oz” pentru mesajul său actual.

„Ştiu că vă gândiţi că l-aţi văzut, dar gândiţi-vă din nou, pentru că acum, în acest moment al istoriei noastre, ce mesaj este mai bun decât «Nicăieri nu e ca acasă»?”, a spus cineastul într-un mesaj video.

Spielberg a fost recompensat de AFI în 1995 cu premiul pentru întreaga activitate, iar şapte dintre filmele lui au fost incluse în lista de 100 Cele mai bune filme din toate timpurile: „Close Encounters of the Third Kind”, „E.T.: The Extra Terrestrial”, „Jaws”, „Raiders of the Lost Ark”, „Saving Private Ryan”, „Schindler’s List” şi „The Color Purple”.

În fiecare zi, un nou film - anunţat de un invitat special - va fi ales pentru ca cinefilii din întreaga lume să îl poată viziona de acasă.

Filmele pot fi vizionate prin diverse platforme de streaming.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.