Cineastul Steven Spielberg a lansat un program cinematografic al American Film Institute şi a ales pentru debutul acestuia lungmetrajul „Vrăjitorul din Oz”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

American Film Institute a anunţat lansarea AFI Movie Club cu scopul a încuraja distanţarea socială. Spielberg a selectat „Vrăjitorul din Oz” pentru mesajul său actual.

„Ştiu că vă gândiţi că l-aţi văzut, dar gândiţi-vă din nou, pentru că acum, în acest moment al istoriei noastre, ce mesaj este mai bun decât «Nicăieri nu e ca acasă»?”, a spus cineastul într-un mesaj video.

Spielberg a fost recompensat de AFI în 1995 cu premiul pentru întreaga activitate, iar şapte dintre filmele lui au fost incluse în lista de 100 Cele mai bune filme din toate timpurile: „Close Encounters of the Third Kind”, „E.T.: The Extra Terrestrial”, „Jaws”, „Raiders of the Lost Ark”, „Saving Private Ryan”, „Schindler’s List” şi „The Color Purple”.

În fiecare zi, un nou film - anunţat de un invitat special - va fi ales pentru ca cinefilii din întreaga lume să îl poată viziona de acasă.

Filmele pot fi vizionate prin diverse platforme de streaming.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.