Actorul Steven Seagal a fost numit trimis special al Rusiei în SUA pentru facilitarea relaţiilor dintre cele două ţări privind cooperarea culturală şi pe probleme umanitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul rus de Externe a anunţat decizia sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, scrie The Hollywood Reporter. El a spus că atribuţiile pro-bono ale lui Seagal vor fi de a „facilita relaţiile dintre Rusia şi Statele Unite în domeniul umanitar, inclusiv cultură şi artă” 

 

Steven Seagal a primit cetăţenia rusă în 2016 şi este un susţinător al preşedintelui rus Vladimir Putin şi a politicilor acestuia, inclusiv anexarea peninsulei Crimeea de către Federaţie. Pe de altă parte, el este un critic al guvernului american.

 

Anul trecut, actorului în vârstă de 66 de ani i-a fost interzis accesul în Ucraina pentru următorii cinci ani, pe motive de securitate naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.