Lungmetrajul „Doctor Sleep/ „Stephen King’s Doctor Sleep”, regizat de Mike Flanagan, cu Rebecca Ferguson şi Ewan McGregor în distribuţie, va rula din 22 noiembrie în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Doctor Sleep” continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook din filmul „The Shining”. Ewan McGregor, Rebecca Ferguson şi Kyliegh Curran sunt protagoniştii acestui thriller supranatural, regizat de Flanagan după un scenariu scris de el şi bazat pe romanul lui Stephen King.

Iremediabil traumatizat de experienţa trăită în copilărie, Dan Torrance a încercat toată viaţă să îşi găsească pacea. Însă acea pace este spulberată atunci când o întâlneşte pe Abra, o adolescentă curajoasă, înzestrată cu aceeaşi „strălucire” supranaturală ca el. Disperată şi speriată, fata apelează la ajutorul lui Dan pentru a se apăra de nemiloasa Rose The Hat şi adepţii ei care se hrănesc cu „strălucirea” celor inocenţi pentru a-şi câştiga nemurirea.

Dan şi Abra formează o alianţă neobişnuită şi pornesc într-o luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva lui Rose. Dacă Abra îşi acceptă puterile şi învaţă să le folosească, Dan este nevoit să îşi reactiveze uriaşele forţe şi odată cu ele să înfrunte fantomele trecutului.

Filmul Warner Bros. e produs de Trevor Macy şi Jon Berg.

În România, el este distribuit de Vertical Entertainment.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.