Gigantul de lux LVMH a anunţat pe 15 iulie că a încheiat un acord cu Stella McCartney cu scopul de a accelera dezvoltarea casei sale de modă. În martie, creatoarea şi-a răscumpărat 50% din acţiunile mărcii deţinute de Kering, punând astfel capăt unui parteneriat de 17 ani cu grupul lui François-Henri Pinault.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marca de lux număru unu la nivel mondial LVMH nu a transmis nicio precizare cu privire la operaţiune, dar afirmă că Stella McCartney va rămâne director artistic al mărcii şi va păstra aici o participaţie majoritară. 

LVMH precizează că ea va fi consilieră special a PDG-ului Bernard Arnault şi a membrilor comitetului executiv al grupului în materie de dezvoltare durabilă. 

Fiica fostului membru al formaţiei The Beatles, Paul McCartney, în vârstă de 47 de ani, vegetariană şi apărătoare a drepturilor animalelor, ea nu foloseşte niciun fel de produs din blană sau pene în creaţiile sale. Marca sa, aflată în strategia de "dezvoltare durabilă" a companiei Kering, numără 52 de magazine şi reţeaua de distribuitori tinde să ajungă la 600 de puncte de vânzare la nivel mondial. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.