Cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică Jr. a fost internat, luni, la secţia de chirurgie a Spitalului Floreasca din Bucureşti. Artistul a acuzat dureri abdominale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este internat la domnul profesor Beuran (Mircea Beuran, n.r.) pe secţia de chirurgie şi nu doreşte să fie furnizate niciun fel de informaţii despre starea lui de sănătate”, a spus Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, pentru News.ro.

Născut pe 18 octombrie 1967, Ştefan Bănică Jr. este un actor de teatru şi film şi cântăreţ român. A susţinut mii de concerte, între care s-au numărat şi spectacole de Crăciun susţinute la Sala Palatului. A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur şi două de platină.

În actorie s-a remarcat cu interpretarea unor roluri precum Mihai Marinescu, în „Liceenii” (1987), „Extemporal la dirigenţie” (1987) şi „Liceenii Rock 'n' Roll” (1992). A mai jucat în filme precum „Băieţi buni” (2005), „O viaţă minunată/ A Beautiful Life” (2008) şi „Ho Ho Ho” (2009).

În televiziune, Ştefan Bănică a colaborat pentru proiecte ca „Dansez pentru tine” (Pro TV), ca prezentator, şi „X Factor” (Antena 1), în calitate de jurat.

Artistul este fiul celebrului actor Ştefan Bănică şi al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu.

În 2004, Ştefan Bănică Jr. a fost decorat de preşedintele Ion Iliescu cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.