Spotify a eliminat muzica lui R. Kelly din toate listele serviciului de streaming, ca urmare a politicii companiei privind conţinutul şi comportamentul care îndeamnă la ură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul R&B a fost acuzat, în ultimii 25 de ani, de agresiune sexuală faţă de minore, dar şi de pornografie infantilă. El a negat acuzaţiile.

„Înlăturăm muzica lui R. Kelly de pe toate listele operate de Spotify. Muzica lui va fi în continuare disponibilă în cadrul platformei, dar Spotify nu o va promova activ. Nu cenzurăm conţinutul din cauza comportamentului unui artist sau creator, dar vrem ca deciziile noastre editoriale - ceea ce hotărâm să programăm - să reflecte valorile noastre. Când un artist sau un creator face ceva care este în mod special dăunător sau răuvoitor, poate afecta felul în care lucrăm cu sau în care îl susţinem”, a transmis compania joi.

Spotify a confirmat că R. Kelly este singurul artist, până acum, afectat de noua politică. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.