„Spider-Man: No Way Home”, al treilea cu Tom Holland în rol principal, s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul nord-american, după şapte săptămâni de la premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a avut venituri de 11 milioane de dolari din 3.675 de cinematografe, în acest weekend, totalul la nivel mondial fiind de 1,7 miliarde de dolari, potrivit cifrelor boxofficemojo.com.

Şi „Scream”, cu Neve Campbell şi Courteney Cox în distribuţie, al cincilea film din franciză şi primul în peste zece ani, s-a menţinut pe locul doi, în al treilea weekend de la lansare, generând venituri de 7,3 milioane de dolari.

Animaţia „Sing 2” s-a menţinut pe locul trei, în al şaselea weekend de la premieră, şi a adunat venituri de 4,8 milioane de dolari de la 3.450 de cinemtografe. 

Drama romantică „Reedeming Love” s-a menţinut pe locul al patrulea, în al doilea weekend de la lansare, cu 1,8 milioane de dolari din 1.963 de cinematografe. Regizat de D.J. Caruso („xXx: Return of Xander Cage”), „Redeeming Love” combină un decor din perioada goanei după aur cu o parabolă despre salvare şi cea mai veche profesie. 

Şi „The King's Man”, regizat de Matthew Vaughn, a rămas pe locul cinci, în al şaselea weekend de la premieră, cu 1,7 milioane de dolari încasări din 2.440 de dinematografe. 

Thrillerul de spionaj „The 355”, regizat de Simon Kinberg, a rămas pe poziţia a şasea în al patrulea weekend de la lansare. Filmul a avut încasări de 1,4 milioane de dolari. 

Filmul biografic „American Underdog”, despre jucătorul de fotbal american Kurt Warner (interpretat de Zachary Levi), s-a menţinut pe locul şapte, în al şaselea weekend de când a fost lansat, generând 1,2 milioane de dolari. 

Clasamentul nord-american este completat de comedia de aventuri „Ghostbusters: Afterlife”, drama „Licorice Pizza” şi musicalul „West Side Story”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.