Spectacolul "Lord of the Dance - Dangerous Games", produs de coregraful Michael Flatley, va avea două reprezentaţii pe 13 aprilie, la Sala Palatului, de la ora 17.30 şi de la ora 20.30, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La o săptămână după ce biletele primului show "Lord of the Dance" din Bucuresti au fost epuizate, artiştii vor mai susţine, în aceeaşi zi, la cererea publicului, o noua reprezentaţie, de la ora 17.30. Accesul se face începând cu ora 16.30.

Biletele se găsesc online pe MyTicket.ro, iabilet.ro, eventim.ro, blt.ro, startickets.ro şi în magazinele Carrefour, Vodafone, Orange, Humanitas, Germanos, Cărtureşti, Diverta, OMV, Flanco şi la Sala Palatului.

Primele 400 de bilete care vor fi cumpărate de pe MyTicket.ro în perioada 19-23 martie beneficiază de un preţ special, cu 15% mai mic faţă de preţul la care biletele vor putea fi achiziţionate după aceasta perioadă.

Tichetele au următoarele categorii de preţ: 170 de lei (categoria 3), 210 lei (categoria 2), 255 de lei (categoria 1) şi 295 de lei (categoria VIP). După epuizarea acestora, preţurile vor fi: 200 de lei (categoria 3), 250 de lei (categoria 2), 300 lei (categoria 1) şi 350 de lei (categoria VIP).

"Dangerous Games" este o punere în scenă a lui Michael Flatley. Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Show-ul a avut premiera în 2014, la London Palladium, când s-au împlinit 20 de ani de când Flatley a devenit faimos pe plan internaţional.  

A urmat un turneu mondial, cu reprezentaţii în ţări precum Canada, Irlanda, Germania, Germania, Australia şi România. Odată cu acest spectacol, Flatley a debutat pe Broadway. 

Pentru acest show au fost păstrate câteva dintre numerele celebre din „Lord of the Dance”, cărora le-au fost adăugate proiecţii holografice 3D, efecte speciale, roboţi dansatori şi acrobaţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.