Spectacolul „Disney on Ice - Reach for the Stars” va fi prezentat în premieră în România, la Pavilionul central al Romexpo, în perioada 6 - 10 februarie 2019, fiind produs de compania Feld Entertainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Personaje animate precum Mickey Mouse, Donald şi Goofy, Ariel, Elsa, dar şi din seriale Disney vor fi prezente în cele şase reprezentaţii programate pentru Bucureşti.

În prezent, nouă echipe se află în turneu cu acest spectacol, în 65 de ţări, iar trei dintre ele, în Europa.

Gheaţa pe care partinează 60 de performeri are dimensiuni de 42x21 de metri, dimensiuni ce variază în funcţie de spaţiul în care au loc spectacolele.

În cifre, „Disney on Ice” înseamnă 15 camioane cu echipament, 18 ore necesare pentru amenajarea spaţiului, aproximativ 200 de costume şi o echipă totală de 100 de persoane dintre care 60 sunt interpreţi.

Biletele pentru cele şase reprezentaţii ce vor avea loc în februarie de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, la preţuri cuprinse între 78 şi 328 lei, în funcţie de locul ocupat.

Turneul „Disney on Ice” celebrează 90 de ani de la naşterea personajului Mickey Mouse, iar seria de reprezentaţii de la Bucureşti este organizată de Amphitrion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.