Spectacolul ”Carmina Burana” al companiei Ballet Flamenco de Madrid va fi prezentat, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 noiembrie, de la ora 19.30, şi nu pe 24 noiembrie, cum fusese anunţat iniţial de organizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Modificarea organizatorului survine pe fondul anumitor neconcordanţe de ordin logisitic, având scopul de a asigura buna desfăşurare a tuturor producţiilor artistice programate în aceeaşi perioadă şi în acelaşi spaţiu, transmit organizatorii.

Persoanele care au cumpărat bilete pentru spectacolul ”Carmina Burana” care ar fi trebuit să se desfăşoare pe data de 24 noiembrie rămân valabile pentru ziua de 28 noiembrie. 

Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, peste 30 de artişti de notorietate internaţională, muzicieni şi dansatori, vor urca pe scena Sălii Palatului.

Lucrarea ”Carmina Burana”, de Carl Orff , a cărei premieră a avut loc în anul 1937, a stat la baza a numeroase spectacole, iar punerea în scenă realizată de compania de dans Ballet Flamenco de Madrid este una dintre cele mai aclamate.

Spectacolul spaniolilor este format din două părţi.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului sau prin intermediul reţelelor Bilete.ro, Bilet.ro şi Eventim.ro. Preţurile biletelor variază în funcţie de categoria de loc: 199 de lei, 160 de lei, 120 de lei şi 80 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.