Selecţionat în afara competiţiei la Festivalul de Film de la Cannes 2020, "Soul", ultima producţie Walt Disney/ Pixar, este disponibil doar pe Disney+ din 25 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta îi urmează lui "Mulan" (pe platformă din 30 noiembrie). 

Printre actorii care şi-au împrumutat vocile se află Phylicia Rashad, Questlove, Angela Bassett şi Daveed Diggs, cu Jon Batiste care asigură coloana sonoră.

Co-regizorul şi co-scenaristul Pete Docter a declarat că "Soul" nu şi-a propus să fie centrat în jurul unor persoane de culoare. 

„Soul” îl are în centru pe Joe (voce Jamie Foxx), care visează să fie artist jazz, însă, înainte de a da lovitura, un accident face ca sufletul lui să se separe de trup. Este transportat în „The Great Before”, un tărâm fantastic unde noi suflete îşi primesc personalităţile înainte de a ajunge pe Pământ. Acolo întâlneşte un suflet numit 22 (voce împrumutată de Tina Fey). Cei doi fac eforturi pentru a înapoia sufletului lui Joe trupului de pe Pământ înainte de a fi prea târziu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.