Victoria şi David Beckham şi-au reînnoit jurămintele de credinţă după 18 ani de căsnicie, în cadrul unei ceremonii intime, la care au asistat doar şase invitaţi, informează gala.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 1999, David şi Victoria Beckham s-au căsătorit după o relaţie de doi ani, într-o ceremonie fastuoasă, urmărită de lumea întreagă. După mai bine de 18 ani de la acel moment, celebrul cuplu britanic pare mai sudat ca niciodată. 

Soţii Beckham şi-au reînnoit de curând jurămintele de credinţă, în secret, potrivit dezvăluirilor făcute de David Beckham într-un interviu acordat pentru BBC 4.

”De această dată a fost o ceremonie mult mai intimă. Au fost şase invitaţi”, a declarat fostul fotbalist englez.

În acelaşi interviu, celebrul sportiv a dezvăluit şi secretul reuşitei mariajului său cu Victoria.

”Bineînţeles, oricine face erori de-a lungul anilor, cu toţii ştim că mariajul este uneori dificil, dar de fiecare dată când ne-am confruntat cu momente grele, noi am stat de vorbă şi am discutat despre ele, căci noi ne cunoaştem unul pe celălalt mai bine decât oricine altcineva”,  a adăugat David Beckham.

David Beckham s-a retras din activitate în anul 2013, după ce şi-a încheiat cariera la clubul de fotbal L.A. Galaxy din Statele Unite ale Americii, însă a fost extrem de ocupat de atunci, semnând contracte cu mai multe branduri vestimentare masculine, un contract cu producătorul de parfumuri Coty şi un parteneriat avantajos cu brandul H&M.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă. Ea şi-a lansat afacerea de modă în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului.

Victoria Beckham s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999 şi au împreună trei fii şi o fiică - Brooklyn, născut pe 4 martie 1999, Romeo, născut pe 1 septembrie 2002, Cruz, născut pe 20 februarie 2005, şi Harper, născută pe 10 iulie 2011. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.