Sharon Osbourne, soţia lui Ozzy Osbourne, pregăteşte un film despre muzicianul britanic şi viaţa ei alături de el, în timp ce la Hollywood un scenariu despre cei doi „face turul” caselor de producţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sharon Osbourne a aflat recent despre scenariul despre ea şi celebrul muzician. „Cineva mi-a spus că există un scenariu pe Lista Neagră, aşa că l-am citit şi m-am gândit: «Ce de porcării». Nu avea niciun sens. Nu avea suflet. Nu eram eu”, a declarat ea pentru Variety.

Gazda show-ului TV „Talk” pregăteşte propriul film biografic despre copilăria ei şi zilele de început cu Ozzy Osbourne.

„Nu vreau să fac încă un film cu rock and roll, sex, droguri şi bani despre un muzician. Nu asta fac. Nu a mai fost făcut un film despre o femeie care lucrează în management - asta e adevărat - şi care are succes prin eforturi”.

Filmul despre cuplu se va încheia când se căsătoresc. „Este vorba despre tot ce se întâmplă înainte de a ne căsători. Este nebunia copilăriei mele, crescând în industrie, cu un tată puternic care a fost cumva violent”.

Sharon Osbourne şi tatăl ei, Don Arden, au întrerupt relaţiile aproximativ 20 de ani, după ce ea a preluat managementul pentru Ozzy Osbourne, când muzicianul a fost dat afară din Black Sabbath, trupă al cărei manager era Arden.  

Ei s-au împăcat în 2002, cu cinci ani înainte de moartea lui Don Arden.

Sharon Osbourne caută încă un colaborator pentru scenariu, însă l-a contractat deja pe Danny Boyle („Trainspotting”, „Slumdog Millionaire”, „127 Hours”) pentru a regiza. 

Cât priveşte distribuţia, ea are deja o actriţă în vedere pentru a-i juca rolul, însă „este prea devreme” să dea nume.

„Voi alege un necunoscut complet pentru a-l juca pe Ozzy. Este vorba despre Ozzy la o vârstă foarte fragedă. Este Ozzy la 20 de ani”, a mai spus Sharon Osbourne.

Sharon şi Ozzy Osbourne sunt împreună de 40 de ani şi căsătoriţi, de 37. S-au căsătorit în Hawaii, pe 4 iulie 1982, şi au împreună trei copii - Aimee, Kelly şi Jack.

Familia Osbourne a făcut subiectul unui serial de tip reality-show de mare succes, ce a fost difuzat de postul de televiziune MTV între anii 2002 şi 2005.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.