Soţia lui Eddie Vedder i-a răspuns Melaniei Trump cu un mesaj imprimat pe o jachetă pe care a purtat-o la concertul pe care trupa Pearl Jam l-a susţinut la Milano.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Melania Trump, soţia preşedintelui american Donald Trump, a purtat în timpul unei vizite la un adăpost din Texas pentru copiii de imigranţi o jachetă pe care scria „Mie nu îmi pasă, ţie?”. Ea nu a oferit nicio explicaţie, însă Trump a spus că mesajul era adresat presei care dă ştiri false.

La concertul de vineri seară de la Milano, solistul trupei Pearl Jam şi-a invitat soţia pe scenă, după ce a mărturisit publicului că era aniversarea nunţii lor.

Jil Vedder a purtat o jachetă asemănătoare celei îmbrăcate de Melania Trump pe 21 iunie, mesajul însă a fost diferit: „Da, tututror ne pasă. Tie de ce nu?”.

Săptămâna trecută, în concertul susţinut la Londra, Eddie Vedder i-a dedicat piesa „Love Boat Captain” lui Donald Trump. Artistul a spus: „Mi-ar plăcea să o audă, dar el nu ascultă muzică şi nici nu citeşte cărţi. Ar putea cineva să îi scrie un mesaj pe Twitter sau ceva? Pentru mamele şi taţii şi copiii separaţi la graniţă. Asta nu este ţara pe care mi-o amintesc”.

În luna martie, trupa americană Pearl Jam a lansat single-ul „Can’t Deny Me”, primul din ultimii cinci ani, care face referire la politica dusă de preşedintele american.

Pearl Jam a început un turneu european în luna iunie, la Amsterdam. Trupa mai are programate două concerte în Italia, apoi va ajunge în Cehia, Polonia, Germania, Spania şi Portugalia.

Pearl Jam, înfiinţată în Seattle, în 1990, este una dintre formaţiile-emblemă pentru stilul grunge. Grupul este format din Eddie Vedder (voce, chitară), Jeff Ament (chitară bas), Stone Gossard (chitară ritmică) Mike McCready (chitară principală) şi Matt Cameron (tobe). De la înfiinţare, Pearl Jam a câştigat două premii Grammy şi a lansat 10 albume de studio care au fost vândute în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. Trupa a fost inclusă, în 2017, în Rock and Roll Hall Of Fame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.