Sosirea vedetelor pe covorul roşu la gala BAFTA, care va avea loc duminică seară, va fi transmisă live pe Facebook, care va oferi şi interviuri realizate în studioul din Londra, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Facebook a încheiat un parteneriat cu Academia britanică de film, care acordă anual trofeele BAFTA, pentru a transmite în direct evenimentul de dinaintea galei de la Royal Albert Hall.

Producţia, intitulată „The EEBAFTAs Red Carpet Facebook Get Together”, va fi prezentată de Vick Hope, Jack Howard, Nush Cope şi Tyler West, şi va cuprinde segmente de pe covorul roşu şi din studio.

Streaming-ul va începe duminică, pe contul oficial de Facebook al BAFTA, la ora României 19.00, şi va dura 90 de minute.

„Joker”, regizat de Todd Phillips, a primit cele mai multe nominalizări, 11, fiind urmat de „The Irishman” al lui Martin Scorsese şi de „Once Upon a Time... in Hollywood” al lui Quentin Tarantino, cu câte zece.

Anul acesta, Facebook a făcut un parteneriat şi cu Asociaţia Presei Străine de la Hollywood şi a transmis în direct sosirea vedetelor pe covorul roşu la gala Globurilor de Aur.

Gala premiilor BAFTA, ajunsă la a 73-a ediţie, va avea loc pe 2 februarie, la Royal Albert Hall din Londra, şi va fi prezentată de realizatorul de televiziune Graham Norton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.