Reprezentanţii casei de discuri Sony Music au prezentat scuze publice cântăreţei Britney Spears, după ce unul dintre conturile oficiale ale companiei a fost piratat şi a sugerat într-un mesaj că artista americană a murit, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sony Music a şters destul de repede acel mesaj-farsă şi a anunţat că piraţii cibernetici i-au ”compromis” contul oficial, precizând totodată că situaţia a fost ”rectificată”.

”Prezentăm scuze lui Britney Spears şi fanilor ei pentru orice confuzie creată”, au adăugat reprezentanţii companiei Sony Music.

Vedeta pop, în vârstă de 35 de ani, nu a reacţionat în mod direct faţă de acel mesaje fraudulos publicat pe Twitter, dar managerul ei a confirmat faptul că artista este ”bine şi sănătoasă”.

Un grup de piraţi cibernetici, OurMine, a revendicat această farsă online.

În urmă cu câteva zile, aceiaşi piraţi cibernetici au accesat ilegal conturile de Twitter ale companiilor Netflix US şi Marvel Entertainment.

Hackerii din grupul OurMine au fost asociaţi şi cu compromiterea conturilor de Twitter ale unor directori de top ai unor firme celebre, precum Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, şi Sundar Pichai, directorul executiv al companiei Google.

Britney Spears, născută pe 2 decembrie 1981, este o cântăreaţă, dansatoare şi actriţă americană. Primele două albume de studio ale sale, ”Baby One More Time” (1999) şi ”Oops!... I Did It Again” (2000), au ajutat-o să devină o vedetă de prim rang a muzicii pop. De atunci, Britney Spears a câştigat numeroase trofee şi distincţii, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.