„Solo: A Star Wars Story”, spinoff regizat de Ron Howard, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, însă în al doilea weekend de la premieră lungmetrajul Disney-Lucasfilm a avut încasări cu 65% mai mici decât în primul sfârşit de săptămână pe marile ecrane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul SF - cu un buget estimat la 300 de milioane de dolari - a generat încasări de 29,3 milioane de dolari, astfel că totalul pentru America de Nord este de 148,9 milioane de dolari, la care se adaugă încasările de la nivel internaţional, de 115,3 milioane de dolari.

„Deadpool 2” al companiei Fox a încheiat weekendul pe locul al doilea, după ce a generat încasări de 23,3 milioane de dolari, iar la nivel nord-american filmul a depăşit cu mult reuşita lui „Solo”, cu un total de 254,6 milioane de dolari. La nivel global, filmul cu Ryan Reynolds în rol principal a generat încasări de 598,6 milioane de dolari după trei weekenduri de la lansare, potrivit cifrelor boxofficmojo.com.

Trei premiere s-au clasat în top 10 al box office-ului nord-american weekendul trecut. 

„Adrift” al STX Entertainment şi Lakeshore, regizat de Baltasar Kormakur, cu Shailene Woodley în rol principal, a debutat pe poziţia a treia cu încasări de 11,3 milioane de dolari. Producţia a avut un buget de 35 de milioane de dolari.

Filmul horror-SF „Upgrade”, produs de Goalpost Pictures şi Automatic Entertainment, s-a plasat pe locul al şaselea, după ce, în primul weekend a generat încasări de 4,5 milioane de dolari.

Comedia „Action Point”, în care Johnny Knoxville joacă rolul de proprietar al unui parc de distracţii, a debutat pe locul al nouălea, cu încasări de 2,3 milioane de dolari.

În coborâre un loc faţă de weekendul precedent, „Avengers: Infinity War” (Disney şi Marvel) s-a plasat, după al şaselea weekend de la premieră, pe poziţia a patra, cu încasări de 10,3 milioane de dolari. La nivel nord-american, filmul a generat încasări totale de 642,8 milioane de dolari. Global, el a strâns 1,9 miliarde de dolari.

În prezent, „Avengers: Infinity War” se află pe locul al patrulea între filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile şi este filmul Marvel cu cele mai mari încasări.

Comedia „Book Club” (Paramount), cu Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen şi Mary Steenbergen în distribuţie, a ocupat, după al treilea weekend de la premieră, locul al cincilea, în coborâre o poziţie. Filmul a generat încasări de 6,8 milioane de dolari.

După patru weekenduri de la premieră, comedia „Life of the Party” şi thrillerul „Breaking In” au coborât câte două locuri, până pe poziţiile şapte, respectiv opt. Filmele au generat încasări de 3,4 milioane de dolari şi 2,8 milioane de dolari.

Pe locul al zecelea în clasamentul nord-american se află „Overboard”, cu Anna Farris şi Eugenio Derbez în rolurile principale, care, după al cincilea weekend, a coborât două poziţii, cu încasări de 1,9 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.