„Solo: A Star Wars Story”, produs de Disney prin Lucasfilm, a generat încasări de 14,1 milioane de dolari în avanpremieră, depăşind „Pirates of the Caribbean: At World's End”, care a debutat în urmă cu 11 ani tot în weekendul în care americanii sărbătoresc Memorial Day şi a înregistrat 13,2 milioane de dolari, potrivit Boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul din franciza „Piraţii din Caraibe” deţine şi recordul de încasări pe patru zile de Memorial Day, cu 153 de milioane de dolari.

Pentru „Solo: A Star Wars Story” avanpremiera de joi a fost un debut solid, iar peste weekend este aşteptat ca filmul să genereze încasări de cel puţin 130 de milioane de dolari.

La nivel internaţional, „Solo” a generat încasări de 11,4 milioane de dolari în decurs de două zile din 43 de pieţe. Vineri, el a fost lansat în ţări ca mexic, China, Spania, Polonia, Turcia şi India.

„Solo: A Star Wars Story”, spin-off regizat de Ron Howard, cu Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke şi Phoebe Waller-Bridge în distribuţie, a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, în afara competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.