Adam Levine, solistul grupului Maroon 5, a vorbit în emisiunea lui Ellen DeGeneres despre finala Super Bowl din 3 februarie 2019, fără a infirma că trupa lui va cânta în pauza competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 40.000 de oameni au semnat o petiţie ca trupa Maroon 5 să refuze să cânte la eveniment în semn de susţinere faţă de jucătorul Colin Kaepernick.

„Kaepernick şi-a riscat cariera pentru că a îngenuncheat pentru egalitate, iar NFL l-a pedepsit”, se arată în petiţie. „Până ce liga îşi va schimba politica şi va susţine dreptul constituţional al jucătorilor de a protesta, niciun artist nu ar trebui să fie de acord să lucreze cu NFL”.

Deocamdată nu a fost făcut un anunţ oficial legat de ce artist va cânta la Super Bowl, iar întrebat despre acest lucru, Levine a spus: „Despre ce dracului vorbeşti? Este un zvon. Nu pot să confirm sau infirm adevărul acestui zvon. Este cu siguranţă un zvon. Iar zvonul este cel despre care se pare că vorbeşte toată lumea. Este Super Bowl. Este un eveniment important şi va exista o trupă sau un artist care va cânta la pauză. Şi va fi minunat, indiferent de cine va fi”.

Competiţia NFL va avea loc pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta.

La Super Bowl au mai cântat, între alţii, Justin Timberlake, Lady Gaga, Beyonce, Bruno Mars şi Katy Perry.

Formaţia Maroon 5 a fost înfiinţată în 2001, la Los Angeles, şi este alcătuită din Adam Levine (voce, chitară), James Valentine (voce, chitară), PJ Morton (clape), Mickey Madden (bas) şi Matt Flynn (tobe).

Trupa a lansat şase albume de studio, debutul discografic - „Songs About Jane” (2002) - fiind vândut în peste 10 milioane de copii, în întreaga lume. Cel mai recent material discografic al grupului, „Red Pill Blues”, a fost lansat în 2017.

Din palmaresul formaţiei fac parte patru premii Billboard, trei premii Grammy şi un MTV Video Music Award.

Grupul american Maroon 5 a susţinut un concert şi în România, pe 5 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.