Interpretul american Gregory Porter, care va concerta la Bucureşti pe 24 aprilie, în cadrul seriei de evenimente Jazz Night Out, a primit o nominalizare la premiile Grammy pentru cel mai recent album al său, ”Take Me to the Alley”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta este a cincea nominalizare pe care Porter o primeşte la premiile Grammy, discul său ”Take Me to the Alley” fiind selectat la categoria Best Jazz Vocal Album, informează organizatorii concertului din Capitală.

În 2014, Gregory Porter a primit trofeul Grammy la aceeaşi categorie, pentru albumul ”Liquid Spirit”.

Despre premiu, muzicianul mărturiseşte că i-a deschis multe uşi şi spune că adevărata sa satisfacţie este aceea de a atinge inimile oamenilor cu muzica şi versurile sale.

Noul album, ”Take Me to the Alley”, a urcat pe locul 1 în Apple Music pe şase continente, în ţări precum Japonia, Canada, Australia, Africa de Sud, Brazilia, Germania, Marea Britanie şi Franţa.

La categoria Best Jazz Vocal Album mai sunt nominalizaţi, anul acesta, René Marie cu ”Sound of Red”, The Tierney Sutton Band cu ”The Sting Variations”, Catherine Russell cu ”Harlem on My Mind” şi Kurt Elling & Branford Marsalis cu ”Upward Spiral”.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului din Bucureşti costă 120, 150, 180, 220 şi 260 de lei, în funcţie de locul ocupat, şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi de la casieria sălii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.