Solistul heavy metal Tim "Ripper" Owens va cânta la Bucureşti, pe 17 decembrie, alături de holograma lui Ronnie James Dio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Holograma lui Ronnie James Dio, fost solist al trupelor Rainbow şi Black Sabbath, care a murit în 2010, va ajunge la Arenele Romane, alături de membrii Dio Disciples, într-un concert ce face parte din turneul „Dio Returns”.

Pe scena Arenelor Romane vor urca şi chitaristul Craig Goldy, basistul Bjorn Englen, toboşarul Simon Wright şi clăparul Scott Warren.

Owens a colaborat, în afara proiectului Dio Disciples, cu nume ca Yngwie Malmsteen (Rising Force), Iced Earth, Judas Priest şi Charred Walls of the Damned.

Biletele pentru acest concert pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţul de 95 de lei (acces general) şi 119 lei (golden circle), până pe 17 decembrie. În ziua concertului, preţurile vor fi de 110 lei, pentru biletele acces general, şi 140 de lei, pentru golden circle.

Au fost puse în vânzare 300 de tichete - golden circle, iar capacitatea cortului în care va avea loc evenimentul este de 1.500 de persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.