Un judecător a respins, marţi, la New York, încercarea lui Harvey Weinstein de a pune capăt acuzaţiilor penale cu care se confruntă, de agresiune sexuală asupra a două femei, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătorul i-a spus în privat avocatului, la audierea de joi, că acest caz ar continua. El se confruntă cu cinci capete de acuzare de viol şi agresiune sexuală. 

Avocatul lui Weinstein, Benjamin Brafman, a construit un caz pe ceea ce numeşte el "rechizitoriu profund defectuos" cu acuzaţii care au fost aduse din cauza presiunii politice. El a susţinut în mod special că Manhattan D.A. nu a refuzat să dezvăluie dovezi dezincriminatoare, inclusiv martori şi comunicări, care ar arăta relaţii de consens cu acuzatorii. 

Următoarea audiere va avea loc pe 7 martie 2019. O decizie scrisă va urma. 

Harvey Weinstein are pe numele său mai multe procese de agresiune sexuală în industria de divertisment. Compania sa a fost desfiinţată în urma scandalului izbucnit în octombrie 2017. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.