Trupele Skillet şi Pop Evil sunt primele nume confirmate pentru Shine Festival 2018, care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti pe 30 iunie şi 1 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abonamentele earlybird au fost puse în vânzare în reţeaua Iabilet din toata ţara, la preţurile de 139 de lei (acces general) şi 229 de lei (golden circle), transmit organizatorii. Vor fi puse în vânzare doar 4.000 de abonamente - acces general şi 700 - golden circle.

Skillet a fost înfiinţat în 1996, în Memphis, iar în prezent John (voce/ bas) şi Korey Cooper (chitară), Seth Morrison (chitară) şi Jen Ledger (tobe) sunt membrii formaţiei. Jon Cooper este singurul membru din formula originală a grupului. De-a lungul celor două decenii, Skillet a lansat şapte albume, două dintre ele fiind certificate cu platină de RIAA şi unul cu aur.

Cel mai recent disc al trupei, „Unleashed", a fost lansat în luna august a anului trecut. Trupa a cântat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri din Europa, precum Rock AM Ring, şi are la activ turnee împreună cu Breaking Benjamin, Three Days Grace, Seether, Shinedown şi Puddle Of Mud.

Pop Evil a fost format în 2001, în Michigan, şi a lansat patru albume de studio. Următorul, care va purta numele trupei, va fi lansat în februarie 2018. Cel mai de succes album al grupului, „Onyx", a fost produs de Johnny K, iar piesa „Trenches" a fost numărul 1 la Rock Radio. Trupa a fost în turnee cu Black Label Society, Seether şi Avatar.

La ediţia din 2017 a festivalului cap de afiş a fost grupul Three Days Grace.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.