Site-ul brighton-pride.com, care vinde biletele pentru concertul pe care cântăreaţa Britney Spears îlva susţine anul acesta în Marea Britanie, a fost blocat din cauza cererii mari, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administratorii paginii web au anunţat că încearcă să facă faţă cererii de bilete, după ce fanii au accesat platforma pentru a cumpăra bilete la concertul de anul acesta ale artistei americane în Marea Britanie.

Săptămâna trecută, starul pop a anunţat că va încheia turneul european pe 4 august, în Brighton.

Problema apărută a nemulţumit fanii, care au criticat site-ul, iar organizatorii evenimentului Pride, unde va cânta Spears, le-au solicitat să îi susţină.

Prima tură de bilete pentru eveniment, care se consideră cel mai mare festival dedicat comunităţii LGBT din Marea Britanie, a fost scoasă la vânzare pe 17 ianuarie.

Cântăreaţa americană Britney Spears a anunţat că va porni cu show-ul „Piece of Me”, prezentat la Las Vegas, în turneu mondial. Turneul va începe pe 12 iulie, în Statele Unite, iar pe 4 august va ajunge în oraşul Brighton (Marea Britanie).

În Europa, Britney Spears va concerta şi în Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Belgia şi Irlanda.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.