Cântăreaţa australiană Sia va lansa anul viitor un album şi un lungmetraj muzical pe care l-a scris şi regizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comentariu publicat pe Twitter, ea a anunţat: „Anul viitor voi lansa un album şi un lungmetraj muzical pe care l-am scris şi regizat”.

Acesta va fi primul material discografic pe care artista îl va lansa de la „Everyday Is Christmas”, apărut în 2017. Înainte de el, Sia a lansat „This Is Acting”, care cuprinde piese compuse de ea pentru Adele, Beyoncé şi Rihanna, dar pe care cântăreţele le-au refuzat.

Sia Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975, în Australia), cunoscută sub numele de Sia, este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare. A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy. În 2016, ea a lansat albumul „This is Acting” şi a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie 2017 şi-a lansat primul album de Crăciun, „Everyday is Christmas”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.