Actorul Shia LaBeouf, starul primei trilogii din seria ”Transformers”, renumit pentru incursiunile sale controversate din ultimii ani în universul artelor, a transmis prin live stream, luni, propria nuntă cu actriţa Mia Goth, ce a avut loc în Las Vegas în cadrul unei ceremonii cu tematică Elvis Presley, oficiată de un imitator al ”regelui rock'n'roll-ului", informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această căsătorie neconvenţională a fost difuzată printr-un streaming live difuzat de site-ul TMZ, care a precizat că evenimentul a avut loc la Viva Las Vegas Wedding Chappel, în care sunt organizate ceremonii cu tematică Elvis Presley.

Agenţii de presă ai celor doi artişti nu au făcut deocamdată declaraţii pentru presă.

Actriţa britanică Mia Goth, în vârstă de 23 de ani, l-a cunoscut pe Shia LaBeouf, în vârstă de 30 de ani, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul ”Nymphomaniac”, regizat de Lars Von Trier în 2013. Mireasa a purtat o rochie albă, simplă, cu un voal. Mirele a optat pentru un costum clasic şi pantofi de sport.

Un imitator al cântăreţului Elvis Presley, purtând ochelari de soare şi un costum negru presărat cu diamante false, a oficiat scurta ceremonie. ”Aceasta este o călătorie minunată în Vegas”, a spus el la finalul ceremoniei, în timp ce mirii schimbau jurămintele de credinţă şi verighetele.

Ceremonia s-a încheiat cu primul sărut oficial al cuplului de tineri căsătoriţi, pe acordurile cântecului ”Hungry Heart” interpretat de Bruce Springsteen.

Shia LaBeouf, născut pe 11 iunie 1986, la Los Angeles, şi-a început cariera ca actor pentru Disney Channel, în 1999, şi a devenit faimos datorită rolului din franciza ”Transformers”.

Între filmele din distribuţia cărora a făcut parte se numără ”Indiana Jones şi regatul craniului de cristal/ Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” (2008), de Steven Spielberg, şi cele două producţii ”Nymphomaniac” (2013 şi 2014), de Lars Von Trier. În ultimii ani a optat tot mai mult pentru roluri din filme independente, precum ”American Honey”, care a avut premiera la Cannes 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.