Shawn Mendes, Nicki Minaj, John Legend, Timbaland şi En Vogue se numără printre artiştii care au colaborat cu Chance The Rapper pentru discul „The Big Day”, care este oficial albumul lui de debut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru cele 22 de piese incluse pe materialul de studio lansat vineri, rapperul a colaborat şi cu Randy Newman, Justin Vernon de la Bon Iver şi Death Cab for Cutie.

Acest album este primul proiect solo al lui Chance The Rapper de la mixtape-ul „The Coloring Book”, apărut în 2016, care a fost recompensat cu trei premii Grammy - pentru cel mai bun album rap, cea mai bună interpretare rap („No Problem”) şi cel mai bun artist la debut.

În timpul trecut între cele două proiecte, rapperul a lansat mai multe single-uri, între care „First World Problems”, cu Daniel Caesar, piesă inclusă pe lista de preferinţe din 2017 a preşedintelui Barack Obama, şi „I Might Need Security”.

El a donat milioane de dolari pentru a sprijini construirea de şcoli publice în Chicago şi serviciile de sănătate mintală.

Recent, el a lansat pe Apple Music, Spotify şi alte platforme de streaming primul său mixtape, „10 Days”, şi proiectul „Acid Rap” din 2013, iar în curând toate muzica sa va fi disponibilă în format vinyl.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.