Prezentatoarea de televiziune Sharon Osbourne, soţia rockerului Ozzy Osbourne, plăteşte 230.000 de lire sterline (282.550 de dolari) în fiecare an pe biletele de avion ale câinilor ei, care zboară cu regularitate la clasa I la bordul avioanelor cu care călătoreşte vedeta britanică, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sharon Osbourne, în vârstă de 64 de ani, călătoreşte în mod regulat din Marea Britanie la Los Angeles şi este însoţită de cei doi căţei ai săi din rasa Pomeranian - Bella şi Rocky -, pentru care cumpără bilete la clasa I.

Vedeta britanică, una dintre prezentatoarele emisiunii ”The Talk”, a cheltuit 400 de lire sterline pentru paşapoartele individuale ale animalelor ei de companie. Odată ce câinii ei ajung la bordul avioanelor, la clasa business, Bella şi Rocky au la dispoziţie scaune confortabile, care costă împreună, la fiecare zbor, 19.600 de lire sterline.

Potrivit unei surse, citată de MailOnline, Sharon Osbourne preferă să călătorească alături de cei doi căţei, deoarece aceştia îi oferă ”un sentiment de siguranţă şi de alinare”.

Potrivit aceluiaşi tabloid, Sharon Osbourne reuşeşte de fiecare dată să ocolească regulamentul foarte strict al companiilor aeriene în ceea ce priveşte prezenţa la bord a animalelor, spunând că Bella şi Rocky sunt ”animale de sprijin emoţional”. Vedeta britanică trebuie să aibă asupra ei o scrisoare de la un medic acreditat care atestă faptul că ea are nevoie de acele animale pentru a se simţi în siguranţă atunci când călătoreşte cu avionul.

Sharon Osbourne a devenit în ultimii ani o vedetă de televiziune, făcând parte din juriul ediţiei britanice a concursului ”The X Factor” şi din juriul emisiunii ”America's Got Talent”. În prezent, Sharon Osbourne este una dintre cele cinci prezentatoare ale talk-show-ului diurn ”The Talk”.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au cunoscut la începutul anilor 1970, într-o perioadă în care Sharon lucra pentru tatăl ei, Don Arden, care era managerul trupei Black Sabbath, al cărei solist era Ozzy Osbourne. Atunci când Ozzy Osbourne a părăsit celebra trupă britanică în 1979, Sharon a preluat compania de management artistic a tatălui ei şi a început o relaţie cu Ozzy, devenindu-i manager şi ajutându-l să îşi lanseze cariera solo. În 2010, Ozzy Osbourne s-a întors la Black Sabbath, formaţia alături de care a lansat 19 albume de studio.
Sharon şi Ozzy Osbourne s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 şi au împreună trei copii - Aimee, în vârstă de 32 de ani, Kelly, în vârstă de 31 de ani, şi Jack, în vârstă de 30 de ani.

Familia Osbourne a făcut subiectul unui serial de tip reality-show de mare succes, ce a fost difuzat de postul de televiziune MTV între anii 2002 şi 2005.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.