Serialul de opt episoade „Fatal Attraction”, cu Joshua Jackson şi Lizzy Caplan în rolurile principale, va putea fi urmărit exclusiv din această primăvară pe SkyShowtime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Produs de Paramount Television Studios şi Amblin Television, „Fatal Attraction” va fi disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime în această primăvară.

„Fatal Attraction” este o reinterpretare profundă a clasicului thriller psiho-sexual, simbol cultural al anilor '80. Noul serial va explora atracţia fatală şi temele atemporale ale căsătoriei şi infidelităţii prin prisma atitudinilor moderne faţă de femeile puternice, tulburările de personalitate şi controlul coercitiv.

Alături de Joshua Jackson în rolul lui Dan Gallagher şi Lizzy Caplan în rolul lui Alex Forrest, în serial mai joacă Amanda Peet în rolul lui Beth Gallagher, Alyssa Jirrels în rolul lui Ellen Gallagher, Toby Huss în rolul lui Mike Gerard, Reno Wilson în rolul detectivului Earl Booker şi Brian Goodman în rolul lui Arthur Tomlinson.

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) este scenarist şi producător executiv al serialului, alături de producătorul executiv Kevin J. Hynes (Perry Mason), cu care Cunningham este creditat în calitatea de coautor al poveştii şi de producătorii executivi Darryl Frank şi Justin Falvey pentru Amblin Television. Silver Tree este, de asemenea, producător executiv şi a regizat cinci episoade.Serviciul SkyShowtime este disponibil pentru clienţi prin intermediul aplicaţiei SkyShowtime disponibilă pentru pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung şi prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com. Preţul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 11.04.2023, noii clienţi care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preţ pe viaţă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.