Serialul ”Emerald City”, realizat de NBC şi inspirat de povestea ”Vrăjitorul din Oz”, din distribuţia căruia fac parte Adria Arjona, Vincent D'Onofrio şi Ana Ularu, va fi lansat în ianuarie 2017, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trailerul primului sezon, care cuprinde zece episoade, a fost lansat vineri.

Dorothy ajunge, luată de tornadă cu tot cu maşina de poliţie, pe un tărâm asemănător cu Westeros din ”Urzeala tronurilor”. Aici au loc lupte pentru supremaţie, în care magia neagră se împleteşte cu bătălii sângeroase.

În plus, locul micului Toto este luat de un câine de poliţie.

Noul serial este inspirat din ”Vrăjitorul din Oz” al lui L. Frank Baum, iar proiectul a fost reluat de reţeaua americană de televiziune după ce l-au trecut cu vederea în 2014.

Lansarea va avea loc, pe 6 ianuarie, şi va fi marcată printr-un eveniment special care va dura două ore.

Ana Ularu, născută în 1985, este cunoscută, între altele, pentru rolurile din ”Italiencele” (2004), ”Hârtia va fi albastră” (2006), serialul ”Borgia” (2013), ”Sunt o babă comunistă” (2013) şi ”Inferno” (2016). A fost premiată cu EFP Shooting Star, la Berlinala 2012, iar rolul din ”Periferic” i-a adus premii ca Swiss Critics Boccalino Award, la Festivalul de Film de la Locarno 2010, o menţiune specială la Warsaw International Film Festival şi trofeul pentru cea mai bună actriţă la Thessaloniki Film Festival.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.