Cântăreaţa pop americană Selena Gomez a anunţat, marţi, că îşi va lua o pauză în carieră, pentru a-şi reveni după o perioadă dificilă, marcată de atacuri de panică şi depresie, ce ar putea fi efectele secundare ale unei maladii - lupus - cu care a fost diagnosticată în 2014, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selena Gomez, în vârstă de 24 de ani, a dat publicităţii un comunicat de presă prin care a anunţat această decizie, marţi, la jumătatea turneului ei mondial ”Revival” şi la aproximativ un an şi jumătate după ce a anunţat că a fost diagnosticată cu lupus. 

Lupus este o boală autoimună care poate să producă vătămări în orice parte a corpului şi care afectează peste 1,5 milioane de americani, potrivit Lupus Foundation of America.

Nu este foarte clar deocamdată când va începe pauza în carieră a artistei şi ce se va întâmpla cu restul concertelor din turneul ei mondial, programate în Europa şi America de Sud, până la sfârşitul anului 2016.

”Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică şi depresia pot fi efecte secundare ale lupusului, o boală care generează şi aşa destul de multe complicaţii”, a spus Selena Gomez.

”Vreau să fiu pro-activă şi să mă concentrez pe menţinerea stării de sănătate şi a fericirii mele şi am decis că cea mai bună soluţie pentru mine este să iau o pauză în carieră”, a adăugat artista, fostă vedetă a postului Disney Channel.

Selena Gomez a anunţat această decizie la aproximativ două săptămâni după o ceartă pe reţelele de socializare cu fostul ei iubit, cântăreţul Justin Bieber, după ce starul canadian a publicat pe contul lui de Instagram imagini cu noua lui iubită, Sofia Richie.

Fanii au publicat comentarii negative, iar Justin Bieber a decis să restricţioneze accesul acestora la contul lui de pe Instagram.

”Dacă nu poţi să faci faţă urii, atunci nu mai publica fotografii cu iubita ta. Ele ar trebui să fie ceva special şi vă privesc doar pe voi doi”, a scris Selena Gomez într-un mesaj de tip comentariu, publicat sub o fotografie a cuplului Bieber-Richie. ”Nu te supăra pe fanii tăi. Ei te iubesc”, a adăugat cântăreaţa.

Selena Gomez, care a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în perioada 2007-2012 în serialul ”Wizards of Waverly Place” difuzat de Disney Channel, a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei ”Stars Dance”, în 2014, după ce a fost diagnosticată cu lupus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.