Actriţa şi cântăreaţa americană Selena Gomez a fost acuzată în această săptămână de mai mulţi internauţi pe Instagram că nu a respectat regulile grevei actorilor. Ea a fost criticată pentru că a postat un videoclip de promovare pentru serialul său "Only Murders in the Building".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Apreciat" de peste un milion de ori în 15 ore, videoclipul, care a fost filmat pe platoul de filmare al serialului de comedie cu Steve Martin şi Martin Short, a fost şters de pe contul ei urmărit de 428 de milioane de persoane.

Sindicatul a interzis în mod oficial membrilor săi să îşi promoveze serialele şi filmele în presă şi pe reţelele de socializare pe durata grevei. Nici Selena Gomez şi nici sindicatul SAG-AFTRA, care a iniţiat greva, nu au comentat incidentul.

Actriţa nu vorbeşte în videoclip şi nici nu-şi încurajează abonaţii să urmărească serialul, dar a menţionat în postare contul oficial "Only Murders in the Building". Mai mulţi abonaţi au acuzat-o că i-a ignorat pe grevişti.

Lupta dintre actori şi studiouri continuă. Ceremonia de decernare a premiilor Emmy tocmai a fost amânată cu aproape patru luni, iar Festivalul de Film de la Veneţia va fi lipsit de vedete de la Hollywood.

Actorii se opun AMPTP, care reprezintă studiourile, pentru a cere o remuneraţie mai echitabilă (veniturile lor au fost reduse de streaming) şi protecţie împotriva dezvoltării inteligenţei artificiale, care le-ar putea submina profesia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.