Lungmetrajul „Secretul fericirii”, debutul în regia de film al lui Vlad Zamfirescu, va beneficia de proiecţii speciale, sâmbătă şi duminică, la Botoşani, Roman şi Piatra Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Secretul fericirii” este o poveste dinamică despre un triunghi sentimental şi adevăruri incomode, scrisă de Alexandru Popa. O comedie cinică plină de răsturnări de situaţie. Cu Theo Marton, Irina Velcescu şi Vlad Zamfirescu, filmul a fost prezentat în premieră mondială la TIFF 2018.

Sâmbătă, de la ora 19:00, filmul va putea fi vizionat la Cinema Unirea din Botoşani, iar duminică, la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Roman, şi de la ora 17:30, la Cinema Dacia din Piatra Neamţ. Biletele pot fi cumpărate de la casieria cinematografelor, dar şi online, de pe eventbook.

La cele trei evenimente vor participa actorul şi regizorul Vlad Zamfirescu şi producătorul executiv Ştefan Alexa.

Filmul a fost prezentat şi premiat la Los Angeles Film Awards (Best Duo: Vlad Zamfirescu & Theo Marton; Honorable Mention: Narrative Feature), Virgin Spring Cinefest, India (Silver Award: Best Debut: Vlad Zamfirescu), Burgas International Film Festival, Bulgaria (selectat în competiţia oficială). „Secretul Fericirii” a fost selectat şi în competiţia de lungmetraj a Festivalului ANONIMUL 2018.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.