Actorul american, Sean Penn, care realizează un documentar despre războiul din Ucraina, a publicat un mesaj pe Twitter în care comentează dificultăţile pe care le-a întâlnit deplasându-se în zona de conflict.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 25 februarie, preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, anunţa prin intermediul contului său de Instagram că Sean Penn a asistat la o conferinţă de presă a guvernului său. Marţi, în mai puţin de o săptămână, a fost rândul actorului american să publice, de data aceasta pe Twitter, un mesaj în care descrie concis dificultăţile pe care le-a întâmpinat în deplasările prin Ucraina, mai precis în direcţia frontierei poloneze. 

Cineastul american, care se află în această zonă de conflict înconjurată de trupele ruseşti pentru a turna un documentar despre invazia decisă de Vladimir Putin, a scris în acest mesaj însoţit de o fotografie în care apare cu o valiză. 

„Cei doi asistenţi ai mei şi cu mine am parcurs kilometri pe jos până la frontiera poloneză după ce ne-am abandonat maşina pe marginea drumului. Aproape toate maşinile din această fotografie transportă doar femei şi copii. Nu se vede niciun bagaj, maşina lor reprezintă singurul bun al lor”.

În ciuda escaladării războiului şi a pericolului, Sean Penn continuă aşadar filmările acestui documentar pe care le-a început în noiembrie 2021 prin întâlnirea cu soldaţii ucraineni în regiunea Doneţk. Implicarea pe teren a cineastului american a fost deja lăudată săptămâna trecută pe contul de Facebook al serviciilor preşedintelui Zelensky: „Sean Penn dă dovadă de un curaj care este ratat de mulţi, şi în special de politicienii occidentali”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.