Actorul american Sean Penn, în vârstă de 56 de ani, are o relaţie cu Leila George, fiica în vârstă de 24 de ani a lui Vincent D'Onofrio, un cunoscut actor de la Hollywood, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sean Penn a fost fotografiat în timp ce se săruta pe o plajă în Hawaii, miercuri, cu o tânără blondă şi misterioasă. Paparazzii americani au descoperit după câteva ore de cercetări că tânăra în cauză este fiica actorului Vincent D'Onofrio.

Leila George, în vârstă de 24 de ani, este singurul copil pe care Vincent D'Onofrio îl are cu prima lui soţie, Greta Scacchi, care are aceeaşi vârstă - 56 de ani - cu Sean Penn. Starul hollywoodian este cu doar un an mai tânăr decât Vincent D'Onofrio.

Leila George si Vincent D'Onofrio
Leila George si Vincent D'Onofrio

Cei doi nu şi-au ascuns sentimentele şi s-au sărutat de mai multe ori pe plajă. Ei sunt însoţiţi în această vacanţă din Oahu de una dintre prietenele Leilei, actriţa australiană Gracie Otto, precizează site-ul revistei People.

Leila George a jucat recent alături de James Franco şi Tori Spelling într-un remake al lungmetrajului TV ”Mother, May I Sleep with Danger?” şi a apărut, de asemenea, în noul film regizat de James Franco, ”The Long Home”, în care joacă alţi doi actori celebri - Ashton Kutcher şi Josh Hartnett.

Potrivit presei americane, Sean Penn preferă blondele - a avut până în vara anului 2015 o relaţie de 18 luni cu actriţa Charlize Theron şi o scurtă legătură romantică în 2011 cu actriţa Scarlett Johansson, după ce actriţa din franciza ”The Avengers” s-a despărţit de Ryan Reynolds.

Sean Penn a fost căsătorit cu cântăreaţa Madonna, în perioada 1985-1989, şi cu actriţa Robin Wright, în perioada 1996-2010, cu care are doi copii - Dylan Frances, în vârstă de 25 de ani, şi Hopper Jack, în vârstă de 23 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.