Pelicule semnate de Maria Popistaşu şi Cristian Bota se numără între filmele selectate în competiţia de scurtmetraje româneşti a festivalului Anonimul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţia aparţine criticului de film Ionuţ Mareş, care s-a ocupat de această secţiune şi la ediţia de anul trecut a festivalului.

Cele 12 filme sunt: „Pescăruşul”, de Alex Baciu şi Maria Popistaşu, „Lame Luck”, de Cristian Bota, „Michelangelo”, de Anghel Damian, „Aprilie, vis”, de Andrei Inizian, „Linişte”, de Alex Iureş, „Prima lovitură”, de Peter Kerek, „8”, de Mihai Pârcălabu, „Totul e foarte departe”, de Emanuel Pârvu, „Date night”, de Stela Pelin, „Străinul”, de Alexandru Ranta, „Emigranţii”, de Andra Salaoru, şi „Misterul unui caz simplu”, de Vera Surăţei.

Cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul va avea loc în perioada 6 - 12 august, la Sfântu Gheorghe (Deltă).

Anul trecut, scurtmetrajul românesc „Scris/Nescris”, de Adrian Silişteanu, a fost votat de public dintre cele 14 filme selectate de Ionuţ Mareş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.