Proiecţia specială NexT Romanian Shorts, care cuprinde o selecţie de scurtmetraje româneşti ce îşi propune să prezinte publicului noi voci ale cinematografiei autohtone, va avea loc pe 24 august, de la ora 19.00, la Institutul Cultural Român din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectatorii vor putea urmări patru dintre scurtmetrajele româneşti prezentate la ediţia de anul acesta a Festivalului Internaţional de Film NexT, inclusiv câştigătorul trofeului pentru cel mai bun film românesc - ”Prima noapte”, în regia lui Andrei Tănase.

Acestuia i se adaugă scurtmetrajul câştigător al premiului publicului la NexT 2017 - ”Pipa, sexul şi omleta”, de Ana-Maria Comănescu, dar şi cele două scurtmetraje româneşti selecţionate în competiţia internaţională a festivalului: ”Plecarea” (regia Cătălin Drăghici) şi ”Ionaş visează că plouă” (regia Dragoş Hanciu).

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală NexT, în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.