Scriitoarea britanică J.K. Rowling, autoarea romanelor din seria ”Harry Potter”, s-a aflat printre personalităţile care au luat prânzul cu soţii Obama, sâmbătă, la reşedinţa din Londra a ambasadorului american, informează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot sâmbătă, preşedintele american a vizitat Shakespeare's Globe Theatre cu ocazia împlinirii a 400 de ani de la moartea celebrului dramaturg William Shakespeare.

Rebecca Salt, agentul de presă al scriitoarei J.K. Rowling, a confirmat, duminică, faptul că renumita romancieră a participat la un prânz privat cu soţii Obama. Prim-ministrul britanic David Cameron s-a aflat şi el printre invitaţi. 

J.K. Rowling s-a mai întâlnit cu preşedintele american de câteva ori şi a participat la un banchet organizat de Barack Obama şi Michelle Obama în onoarea reginei Elizabeth a II-a, cu ocazia unei vizite în Marea Britanie în 2011.

J.K. Rowling este una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume, care a devenit celebră cu romanele din seria ”Harry Potter”. Această franciză literară include şapte volume, care au fost traduse în 67 de limbi şi s-au vândut în peste 400 de milioane de copii. Cărţile din această serie au stat la baza realizării a opt lungmetraje, care au generat încasări de peste 5 miliarde de dolari pe plan mondial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.