Actriţa Scarlett Johansson va face parte din distribuţia următorului film al cineastului american Wes Anderson care îi cuprinde pe Adrien Brody, Jason Schwartzman, Tilda Swinton şi Bill Murray, obişnuiţi colaboratori ai regizorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Johansson, care a jucat recent în „Black Widow”, film pentru care a dat în judecată Disney, a fost nominalizată în 2020 la Oscar pentru rolurile din „Marriage Story” şi „Jojo Rabbit”.

Actriţa a mai colaborat cu Anderson, însă doar împrumutându-şi vocea pentru „Isle of Dogs”.

Acum este prima dată când va juca într-un lungmetraj live-action al lui. Astfel, este una dintre noile figuri din filmografia reputatului cineast, după Margot Robbie şi Tom Hanks, anunţaţi recent pentru următorul său lungmetraj.

Titlul filmului nu a fost încă anunţat.

Scarlett Johansson este cunoscută pentru rolurile din „Lost in Translation”, „The Prestige”, „Match Point”, „Under the Skin” şi „Ghost World”. Ea a câştigat şi un premiu Tony pentru rolul din spectacolul „A View From the Bridge”.

Wes Anderson şi-a prezentat la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes, în competiţie, cel mai recent lungmetraj, „The French Dispatch”, care va fi lansat în cinematografe toamna aceasta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.