Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut din filmele „X-Men” şi „Deadpool”, interpretează un nou tip de erou în filmul de acţiune „6 din umbră/ 6 Underground”, care va fi lansat de Netflix pe 13 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de Michael Bay, „6 Underground” are în centru şase indivizi din diverse colţuri ale lumii, experţi în domeniile lor, aleşi nu numai pentru abilităţile lor, dar şi pentru dorinţa unică de a-şi şterge trecutul pentru că îşi doresc să schimbe viitorul.

Echipa este creată de un bărbat (Ryan Reynolds) a cărui unică misiune este de a se asigura că, deşi nimeni nu îşi va aminti de el şi de coechipierii săi, acţiunile lor vor intra în istorie.

Scenariul este scris de Paul Wernick şi Rhett Reese, iar Matthew Cohan este producător executiv. David Ellison, Don Granger, Dana Goldberg şi Ian Bryce sunt producători.

Din distribuţie fac parte Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi şi Dave Franco.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.